Vi var to belysningskonsulenter som dro på fabrikkbesøk til Italia. Agenten Anker & Co inviterte oss med til Bergamo for å besøke Catellani & Smiths hovedkontor og fabrikklokale. Kontoret var vakkert belyst med kun deres egne dekorative lamper. Det skapte en behagelig atmosfære hvor det var godt å være. Hele produksjonen til Catellani & Smith foregår på ett sted, og alt er laget lokalt. Dette gir gode muligheter til å få laget spesialtilpassede lamper til unike prosjekter.

På fabrikken ble vi vist rundt og fikk se de ulike lampene underveis i produksjonsprosessen. Verkstedet var lyst og luftig, innredet med møbler tegnet av grunnleggeren selv, Enzo Catellani - med en visjon om at fornøyde arbeidere gir vakre produkter. Han presenterte også flere av nyhetene fra årets Milanomesse. Catellani er en nysgjerrig designer som er lydhør for andres forslag underveis i designprosessen.

Vi dro hjem med ny inspirasjon i bagasjen og er stolte over å ha en slik unik produsent av vakre lamper i vårt sortiment!