Boule

Hurricane Boule lyslykter i diverse farger
(Clear/Amber/Green/Smokey Blue/Smokey Grey)
Skogsberg & Smart
Kr 980,-

Favoritt! Unike lyslykter i munnblåst glass med bobler inspirert av 70-tallet. Lyktene er svært populære og har nå blitt utvidet med to nye farger - "Green" og "Smokey Grey" (avbildet).

 

Gregg mini

Gregg mini bordlampe
Ludovica + Roberto Palomba, Foscarini
Kr 1 499,- (spesialpris)

Gregg mini er en liten og nett bordlampe i munnblåst glass. Den organiske skjermen er inspirert av et dinosaurusegg og endrer form og uttrykk etter hvor du står og ser på den.

 

Zanat fat

Nera Bowls
Monica Förster, Zanat
Fra kr 890,-

Bosnisk håndverkstradisjon møter nordisk design i disse vakre fatene fra  vår nye leverandør Zanat. Alle modeller finnes i flere utførelser og farger. 

 

Pledd

 

Puter og pledd
Missoni Home, Society Limonta, Designers Guild, Elvang mfl. 
Puter fra kr 1 350,-
Pledd fra kr 1 500,-

Hva med en myk julegave i år? Vi har pledd tilpasset hele året; myke og varme for den kalde årstiden, lett og kult for de mildere perioder. Kolleksjonen av pynteputer består av alt fra fargerike tekstiler med personlighet, til sobre naturfarger.

 

 

 

Sweet Light

 

 

Sweet Light bordlampe i gull
Enzo Catellani, Catellani & Smith
Kr 2 699,- (spesialpris)

Denne skulpturelle bordlampen gir et spennende skyggemønster rundt seg og skaper en hyggelig stemning i rommet. Lampen lages forhånd av aluminiumswire som tvinnes og formes til den får det rette uttrykket. 

 

Rituals

Rituals 2 pendel
Ludovica + Roberto Palomba
, Foscarini
Kr 4 174,-

Det opale glasset med de horisontale rillene gjør denne lampen teatralsk og vibrerende samtidig som den gir et harmonisk og avslappende lys i rommet. 

 

 

Eames House Bird Walnut

 

Eames House Bird valnøtt
Charles & Ray Eames, Vitra

Kr 2 550,-

Ikoniske House Bird i ny drakt! Ekteparet Charles og Ray Eames var glad i å samle på objekter fra sine mange reiser, noe som preget interiøret i deres hjem. Den sorte stiliserte fuglen var en av deres mest dyrebare gjenstander fra amerikansk folkekunst, og ble senere i 1950 reprodusert i samarbeid med Vitra. 

 

 

Series 7 Childrens Chair

 

Series 7 Children´s Chair
Arne Jacobsen, Fritz Hansen

Kr 2 990,-

Mye moro med små møbler! Barneutgaven av den ikoniske Syver-stolen er en perfekt gave til barneværelset i et designglad hjem. Vi har alle tre farger på lager!

 

Flo

Flo floor Black Softtouch 
Foster + Partners, Lumina

Kr 7 055,-

Flo-serien er et resultat av det første samarbeidet mellom Lumina og Foster+Partners. Med sin minimalistiske og tidløse design med presise og fine detaljer skiller den seg ut som en av de beste leselampene på markedet.

Light Tree

Light Tree lamper
Slide

Liten (50cm): Før 1 490,-.
Medium (100cm): Før: 2 550,-.
Stor (150cm): Før: 3 600,-.

Det er ikke alltid så mye som skal til for å få den rette julestemningen! Lys opp med disse grafiske lystrærne som kan brukes både inne og ute.

 

Rina Menardi vase

 

Håndlaget hvit vase
Rina Menardi

Kr 4 950,-

Veien til et lunt og personlig hjem går gjennom keramikk. Rina Menardi har i mer enn 30 år utviklet spesielle teknikker for å kunne skape disse fantastiske, håndlagde formene.