Block Colours

 

Montana Furniture Serie Block ColoursMontana Furniture Serie Block Colours

 

Friske farger har aldri skadet noen! Opplev en verden av kraftige kontraster og sterke, klare farger. La deg inspirere av de ulike fargekombinasjonene og skap ditt unike Montana-oppsett med denne fargestilen. Monarch, Black Jade, Hazelnut, Iris og Balsamic lyser opp omgivelsene og fyller ditt hjem med en sterk energi. Kombiner sterke farger med mer dempede og nøytale toner for å skape kraftfulle kontraster. Et kick og litt kapow på en grå dag!

 

Girly Blooming

 

Montana furniture Girly BloomingMontana Furniture Girly Blooming

 

Romantisk med en twist av kapow! Denne paletten byr på ekstravagante cocktails, fargerike kjoler og sommer hele året. Rhubarb, Cumin, Mist, Oat og Iris har alle et snev av lek og liv i seg. Paletten består av lyse og glade toner som tar deg til en verden full av romantikk og fargeglede.

 

Natural Gradient

 

Montana Furniture Natural GradientMontana Furniture Natural Gradient

 

En varm omfavnelse av naturen. Bløte, organiske og naturlige nyanser. Mushroom, Truffle, Oyster og Masala bringer naturen inn i hjemmet og skaper en rolig og varm atmosfære. De bløte pastellene og de naturlige tonene kan kombineres på uendelige måter. Uansett kombinasjon vil de fungere som en rolig base til andre naturmaterialer som lær, treverk og grønne planter.

 

42 unike farger!

Hvert åttende år lanserer Montana en ny fargepalett. Årets palett er utviklet i samarbeid med fargeekspert Margrethe Odegaard. Les mer om Montana her.

 

 

Montana fargekart 2019