Lys er mer enn å se. De fleste kjenner til at lyset kan gi økt trivsel, humør og livsglede. Når vi i Expo Nova snakker om å møblere med lys, så mener vi at belysningen understreker uttrykket i rommet og skaper stemningen man er ute etter. Ved å tenne et lys, skaper man også en skygge. Når vi utarbeider lysplaner tenker vi derfor på både lys og skygge.

En god lyssetting skaper dynamikk. Det er viktig å ha nok lys der du trenger det. Det er andre behov i stuen enn på kjøkkenet. Vi jobber ut fra et prinsipp om at riktig belysning kan deles inn i 

 

tre hovedfunksjoner: 1. generell belysning, 2. direkte belysning og 3. stemningsbelysning. For å tilfredsstille alle behov et rom har, så trenger man en kombinasjon av disse tre funksjonene.

Hos Expo Nova får du bistand av rådgivere med spisskompetanse som ser helheten i både inne og utemiljøer. Vårt overordnede mål er hele tiden å skape vakre rom, med optimal trivsel og funksjonalitet. En belysningsplan fra oss sikrer gode og varige løsninger.

 

 

Vi kan tilby tre nivåer av lysplanlegging:

  • Drop-in i butikken og enkel rådgivning.
  • Rådgivning i butikken, gjerne ved forhåndsavtale, med enkel håndskisse.
  • Avansert lysplanlegging, eventuelt med lysberegning og tegningsgrunnlag i Archicad.

 

 

Hos oss får du

 

Ekspertise. Vi har ekspertise innen planlegging og levering av belysning. Når vi utarbeider din lysplan er vi bevisst på samspillet mellom belysning, arkitektur og interiør, og bruker teknisk og dekorativ belysning for å skape løsninger som på en god måte utfyller hverandre.

Kvalitet. Vi leverer kvalitet ved å ha helhetlige og skreddersydde løsninger. Vi tilbyr våre kunder produkter med tidløs og moderne design gjennom et samarbeid med de beste leverandørene i bransjen. Våre produkter er designet for å vare lenge.

Utvalg. Helheten fungerer best når den er satt sammen av de rette detaljene, og i vår lyslab får du anledning til å se på ulike belysningskonsepter og lyskilder.

Oppfølging. Expo Nova strekker seg langt for at vi sammen med våre kunder skal komme best mulig i havn med prosjekter, og vil gi deg personlig oppfølging fra A til Å, gjennom å ha direkte kontakt med en dedikert lysplanlegger i hele prosessen. Våre erfarne rådgivere er der for deg.

Integrasjon styresystem. Hvis det er ønskelig, kan vi gjerne samarbeide med din installatør og underleverandør av styresystem for å ivareta en sømløs integrasjon.

Lyd. Som en del av den tekniske belysningen kan vi levere høyttalermoduler som en integrert del av himlingsplanen. Denne løsningen kan dermed enkelt kobles opp mot kjente systemer som Sonos, Apple Airplay osv. Vår løsning kan også kombineres med produkter fra for eksempel Bang & Olufsen. I så tilfelle vil vi samarbeide med leverandør av resterende lyd- og bildeutstyr slik at alt kan konfigureres til en totalløsning på best mulig måte.

Ventilasjon. For den ultimate totalløsningen kan vi levere tilluft og avtrekksventiler i en tidløs og diskret design. Disse kan enten være som frittstående elementer eller integrert i belysningsprofiler. Ved å se lys, lyd og ventilasjon samlet ligger alt til rette for en godt gjennomført himlingsplan.