Extremis

Under Interieur-messen i Kortrijk i 1996, møtte Expo Nova for første gang Dirk Waynantes. Han viste da frem sin masteroppgave; bordet Gargantua, som ummidelbart vekket vår interesse. Dirk startet Extremis og leder fortsatt bedriften som sjefsdesigner og CEO. Extremis har gjennom årene kommet med en lang rekke innovative, morsomme og anvendelige møbler og andre produkter, primært for utendørs bruk. Hva med en modifisert trampoline med telt over som basis for et møterom? Eller en flytende Donut som samlingspunkt i bassenget? Eller et Endless bord som kan lages så langt du ønsker (foreløpig er 39 meter det lengste)? 

 

Dirks visjon er å skape "Tools for togetherness" som også er bedriftens slagord. Produktene ser dagens lys etter prinsippet "Don´t make anything unless it not bth nessesary and useful...and if it is, don´t heistate to make beautiful." Ingen tilfeldighet at produkter fra Extremis er permanent plassert utenfor vår butikk på Skøyen. Dirk er også en lidenskapelig ølbrykker og dyrker sin egen humle i hagen. Tremist og Extremist er nydelig belgisk øl.

 

Extremis lanserte i 2018 et sofa/solseng-konsept; Sol + Luna, som bl.a. har fått German Design Award. Genialt og fleksibelt som resten av kolleksjonen. Kom og test den hos oss!

 

Verkstedveien 1
Drammensveien 134
0277 Oslo

PB 544 Skøyen
0214 Oslo

+47 23 13 13 40
expo-nova@expo-nova.no

Åpningstider Butikk
Man-fre:10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 16:00