Flos

Flos ble etablert i Italia av Dino Gavina og Eisenkeil i 1960. Flos sine nyskapende produkter tok utgangspunkt i selve lyspæren og dette kom til å endre hvordan hele verden oppfattet hva kunstig belysning kunne være. Flos samarbeidet tett med både Tobia Scarpa og brødrene Castiglioni, og sammen skapte de evigvarende klassikere som Arco gulvlampe, Snoopy bordlampe og Taraxacum taklampe.

 

Flos har også en stor kolleksjon med teknisk belysning og kan dermed levere komplette lysløsninger til både private og offtentlige prosjekter. Flos har i mange år levert belysning til hoteller, hvor de også kan tilby spesialproduksjon. Flos sin kolleksjon av utebelysning egner seg godt for norske forhold og du vil se et bredt utvalg av lampene hos Expo Nova. Flos ønsker å presse grensene for nye mulgheter og fantasi for å forbedre folks liv med alt fra dekorative taklamper til funksjonelle og samtidig spennende gulvlamper. 

 

Flos har vært en viktig samarbeidspartner for Expo Noba helt siden tidlig 70-årene og deres designbelysning har alltid vært en del av vår utstilling. Med sine ikoniske klassikere, samt nyskapende produkter laget i samarbeid med noen av verdens fremste designere som Philippe Starck med Romeo Moon, Michael Anastassiades med IC Light og Jasper Morrison med Glo-Ball, skaper Flos fremdeles klassikere for fremtiden. Flos er i dag eiet av Design Holding, som også eier B&B Italia og Louis Poulsen. 

Verkstedveien 1
Drammensveien 134
0277 Oslo

PB 544 Skøyen
0214 Oslo

+47 23 13 13 40
expo-nova@expo-nova.no

Åpningstider Butikk
Man-fre:10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 16:00