LK Hjelle er en tredjegenerasjons familiebedrift som lager møbler med fokus på materialvalg og håndverksmessig kvalitet. Lars Karl Hjelle startet det hele på 40-tallet, og i dag bærer hans barnebarn, Dag Hjelle, arven videre som eier og leder.

Helt siden starten har LK Hjelle produsert funksjonelle og vakre møbler med stor lidenskap. Alt produseres på deres egen fabrikk i Sykkylven - beliggende mellom stupbratte fjell og trange fjorder på Norges vestkyst. Essensen av LK Hjelle er å alltid skape tidløs, skandinavisk design som vil vare i generasjoner - både i form, kvalitet og komfort. 

Sammen med norske og internasjonale designere - som eksempelvis Inga Sempé, Anderssen & Voll, Andreas Engesvik

og Hallgeir Homstvedt; har LK Hjelle lansert flere produkter de siste 15 årene som har vakt internasjonal interesse. 

Flere av deres produkter har ført til utmerkelser, blant annet Wallpaper* Design Award i kategorien "Best Furniture" for sofaen Ugo av Norway Says. I tillegg består kolleksjonen til LK Hjelle også av klassiske ikoner som Modell 711 av Fredrik Kayser og Siesta av Ingmar Relling. Og siden LK Hjelle sine møbler ikke reiser langt, kan du få et møbel tilpasset akkurat dine behov - enten det er til hjem eller prosjekt. 

Expo Nova har samarbeidet med LK Hjelle siden Norway Says tok markedet med storm i 1999/2000. Vi intensiverte samarbeidet fra 2017 og er stolte over å kunne presentere så mange gode produkter fra en norsk produsent.