For å oppnå fullt utbytte av din investering i kvalitetsmøbler, enten det er til eget bruk eller til din arbeidsplass, er det viktig med en pålitelig og kyndig leveranse og montasje. Vi har egen montasjeleder og snekker og benytter ellers SS-Designmontasje til de aller fleste oppgaver. SS drifter også vårt eget lager i Hoffsveien.  4-8 erfarne medarbeidere er til enhver tid i gang med levering- og monteringsoppdrag for oss.

Når du bestiller varer fra oss kan du velge å hente disse på vårt lager.  Vi anbefaler imidlertid sterkt at du bestiller levering og evt montering.  Vi unngår på den måten alle muligheter for diskusjoner rundt skjulte feil og mangler. Vi pakker ut og fjerner emballasje og monterer møbelet der du ønsker.

Når det unntaksvis oppdages en feil eller mangel, blir dette registrert av oss omgående og bestilling eller utbedring kan umiddelbart igangsettes. Mange av våre møbler krever spesialkunnskap og spesialverktøy under montasje. Ved å overlate denne delen av jobben til oss sikrer du det alt blir utført på en god måte.

Hvis du ved bestilling har valgt levering, vil vårt kjørekontor ta kontakt med deg så snart din leveranse er ankommet for å avtale tidspunkt for levering.  Normalt leverer vi varer innenfor vanlig arbeidstid. Leveringer utenom disse tidene må avtales og vil få en tilleggskostnad.

Våre montører kan være behjelpelige med ommøblering som er knyttet til leveransen. Vi kan også ta med gamle møbler i retur, for avhending eller levering på annen adresse. Disse tjenester må avtales på forhånd.

Levering og montasje er priset i forskjellige nivåer og prisene er avhengig av leveringsområde.  

  • Sone 1 er Oslo og Bærum. 
  • Sone 2 er Asker, Follo og Skedsmo

Ut over disse områdene skjer levering etter timepris

  • Enkel levering av mindre kolli.
  • Enkel levering, utpakking og montering, med stor bil og 2 mann.
  • Monteringingsarbeid ut over 1 time.
  • Timepris for bil og 1 mann.
  • Timepris for bil og 2 mann.

Montasjemateriell som ikke leveres med produktet faktureres sammen med levering/montasje. Som det fremgår av våre standard betingelser skal varene være betalt før levering.