Vær trygg på investeringen. De fleste møblerer hjemmet sitt skritt for skritt, og integrerer nytt med gammelt. Når du skal gjøre større forandringer, lønner det seg å diskutere alternativer med fagfolk. De kan gi deg ideer til løsninger du vil trives lenge med. Hos Expo Nova jobber det interiørkonsulenter med bred og lang erfaring, som kan hjelpe deg å ta de rette valgene. Vi samarbeider også gjerne med din interiørarkitekt eller arkitekt om å finne den optimale løsningen for akkurat deg.

 

Inviter oss hjem. Det er mulig å benytte seg av vår spisskompetanse på alle stadier, fra planlegging av nybygg til rehabilitering. Vi kan møtes i butikken over tegninger, eller vi kan komme hjem til deg og oppleve dine omgivelser. Da ser vi hvilke premisser som ligger der, og hva som eventuelt kan eller bør endres for at estetikk og funksjon skal forenes best mulig og på din måte. En god idé er også å involvere en lyskonsulent i planleggingen, så miljøet du skaper blir enda mer helhetlig og optimalt.

 

 

Vi kan tilby tre nivåer av møbleringsplan

  • Drop-in i butikken og enkel rådgivning.
  • Rådgivning i butikken, gjerne ved forhåndsavtale, med enkel håndskisse.
  • Avansert planlegging med tegningsgrunnlag i Archicad.

 

 

Lettere for en utenfra å se helheten. Som regel har våre kunder klare meninger om hva slags møbler og hvilken garderobe- og kjøkkenløsning de kan tenke seg. Alle klarer ikke å se for seg hvordan de skal plasseres, og om de i det hele tatt vil fungere. Vi lytter til dine ønsker, men vi spør også om dine behov. Det er kombinasjonen av dette som gir oss grunnlag for å anbefale interiørløsinger i alle husets rom.

Kvalitet betyr miljøhensynHos Expo Nova finner du kun kvalitetsprodukter med tidløst, moderne design. Det betyr lang levetid, som igjen betyr mindre forbruk og belastning for miljøet.

Tillitsforhold gir gode referanser. Mange brukere av vår konsulenttjeneste er faste kunder. Flere har arvet sitt forhold til oss fra sine foreldre. For oss er det den beste tilbakemelding vi kan få. Kontakt oss for avtale om hjemmebesøk eller en diskusjon i vår butikk, om hva vår interiørekspertise kan bidra med i ditt hjem.

For informasjon om møblering av kontor - se egen artikkel.