Expo Nova har gjennom mer enn 50 år vært en ledende norsk møbel- og belysningsforretning. Vi tilbyr det beste av moderne design - design som føles bra, som ser bra ut, som fungerer bra og høyner livskvaliteten. Vi kombinerer det nyeste med designklassikere i en smakfull miks. Ved et besøk i våre to butikker på Skøyen vil du få se et bredt utvalgt av hva vi kan tilby. Her får du også hjelp og faglig informasjon vedrørende alle deler av vår kolleksjon.

Vi tilbyr hjemmebesøk hvor våre kvalifiserte interiørspesialister gir råd om alle aspekter av hjemmeinnredning, fra møblering og dekorasjon til kjøkkeninnredning, belysning og installasjon. Vi hører på dine ideer og tanker og setter sammen praktiske og funksjonelle løsninger som passer til dine behov.

Vår kontraktsavdeling arbeider med løsninger for alle typer bedrifter, offentlige bygg og publikumsområder. Vi tilbyr et bredt sortiment av belysning, møbler og kjøkkeninnredning som passer ethvert prosjekt.

Riktig belysning bidrar til å bringe frem det beste i alle innredninger og interiører. Våre belysningsdesignere hjelper deg med å skape den rette stemningen. Vårt mål er å lage vakre interiørløsninger som gir trivsel og bidrar til en funksjonell hverdag - både i hjemmet, på arbeidsplassen og i offentlige rom.

Expo Nova ble startet av Tom Skodbo og Truls Martens i 1965, og overtatt av Pia og Andreas Madshus i 1995. I 2015 kom Kjetil Swensen inn som medeier og partner. Selskapet har ca 30 ansatte og omsetter for ca 140 mill.

Selskapet flyttet fra Bygdøy allé til nye lokaler på Skøyen i 2015.