Kvalitet i alle ledd hos Michaels på Briskeby

Interiørarkitekt: Kirsti Prestmarken/Kaape Interiors. Fotograf: Stian Broch.

 

Briskebyveien 31 fremstår i ny drakt! Med byens råeste lokasjon og byggets historie som trafostasjon på Briskeby var arkitektur og tidsepoke viktige grunnpilarer under utviklingen av det nye interiøret for Michaels. 

For interiørarkitekt Kirsti Prestmarken i studio KAAPE var det viktig å balansere full utnyttelse av bygg med komfort og opplevelse. Den store takhøyden med robuste vegger og overflater ble utnyttet, med mål om å gi de industrielle rommene varme og identitet. I joggesko eller med høye hæler - alle skal føle seg velkommen på Michaels! Interiøret skal gi gjestene samme energi i Baren i lokalets fremre del og videre inn i Brasseriet. Dette speiler trafostasjonens historie: "Å flytte energi fra et sted til et annet", illustrert med en spesialbygget metallinstallasjon som strekker seg gjennom hele etasjen.

Restaurantens Chambre Séparée på Mesaninen er en fryd for øyet. I kontrast til førsteetasjens mer robuste materialbruk, er det introdusert en mykere palett, med blant annet en gigantisk tekstilinstallasjon som ruver i himlingen og skaper balanse mellom rommets størrelse og takhøyde. 

 

Møbler fra: B&B Italia, Maruni, Eikund, Gubi, Sancal, Lapalma og Vipp

 

 

Verkstedveien 1
Drammensveien 134
0277 Oslo

PB 544 Skøyen
0214 Oslo

+47 23 13 13 40
expo-nova@expo-nova.no

Åpningstider Butikk
Man-fre:10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 16:00