Moderne, lekne kontorer hos Vipps

Interiørarkitekt: Radius Design. Foto: Dag Randen.

 

Da Vipps/Bankaxept/Bank ID slo seg sammen, hadde prosjektleder en klar visjon om hvordan deres drømmekontorer skulle bli. Og etter tidligere samarbeid med Radius Design og Expo Nova, valgte de å benytte samme samarbeidspartnere som sist. 

 

Ønsket var moderne, lekne kontorer som skal tiltrekke seg unge innovatører med rom for uformelle og kreative møteplasser. Hoveddelen av møblene og belysningen er fra Expo Nova sitt standard-sortiment, men med noen nye leverandører i tillegg. Åpne samlingsplasser med produkter fra bl.a. Fogia, Moroso, Varier og Arper. Arbeidsplassene fra SA Møbler danner struktur i landskapet med sine faste H-understell. Personlig oppbevaring fra Montana er plassert i bakkant og sikrer de ansatte tilstrekkelig med skapplass. Møterommene har både tradisjonell innredning for formelle møter, mens noen har møbler som maner til aktivitet med sine sitte-stå puffer fra Wilkhahn og Varier. Her finner vi både "jungelrom" og "hemmelig rom", stillekroker, myke tepper og god akustikk. 

 

Radius har med sine uventede fargekombinasjoner, lekne former og miks av produkter, laget en referanse vi er virkelig stolte av å ha levert.

Verkstedveien 1
Drammensveien 134
0277 Oslo

PB 544 Skøyen
0214 Oslo

+47 23 13 13 40
expo-nova@expo-nova.no

Åpningstider Butikk
Man-fre:10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 16:00