Vakker klassisk murvilla i Oslo

Fotograf: Chris Borowiak Photography.

 

Vakker, klassisk murvilla tegnet av arkitekt Harald Hals i 1912, idyllisk beliggende på Oslo Vest. I utgangspunktet tenkte familien at de kun skulle slipe gulv og male vegger før de kunne flytte inn. Prosjektet ble vesentlig mer omfattende og hele huset er nå totalrenovert.

 

Expo Nova har levert alt av belysning, møbler og kjøkkeninnredning til dette prosjektet. Det har vært en god dialog mellom familien og oss - kunden ønsket å beholde mye av preget på huset, så lyssettingen måtte være diskrét men god. Samme lampe er blitt brukt for innfelling i alle etasjer, nettopp for å ikke lage for mye uro. Ellers er huset lyssatt med utenpåliggende lamper hvor de dekorative pendlene fremstår som smykker i rommet. 

 

For en travel familie med etter hvert tre små barn, var det viktig med møbler av god kvalitet som kan vare lenge. Utgangspunktet for møblene var sofaen i hovedstuen. Cassina-sofaen fant de på salg hos oss og ble ledende for videre innredning. Familien ønsket et enkelt, elegant og samtidig hyggelig og tidløst uttrykk. Innredningen er spunnet rundt en relativt lys palett med innslag av varme og brente farger. 

 

Italiensk marmor og mørkt treverk står i fokus på kjøkkenet med kjøkkenmodell Artex fra Poliform. Fargepaletten går i hvitt og sort, med lyse hvitlakkerte fronter og Carrara-marmor.

Verkstedveien 1
Drammensveien 134
0277 Oslo

PB 544 Skøyen
0214 Oslo

+47 23 13 13 40
expo-nova@expo-nova.no

Åpningstider Butikk
Man-fre:10:00 - 18:00
Lør: 10:00 - 16:00