Butikk

Butikken tilbyr alt fra salg av småvarer over disk til møblering av hele boligen. Du får den hjelpen du trenger når du kommer til butikken, men du kan også booke tid for et møte eller et hjemmebesøk som en oppstart av ditt prosjekt. I butikken får du også hjelp til belysningsplanlegging, enten det er et enkelt rom eller hele boligen din. 

 

Kontrakt

Vi jobber allsidig og tilbyr løsninger for alt fra et enkelt kontor, til komplette innredninger i større bedrifter. Vi jobber direkte med deg som sluttkunde, eller via din interiørarkitekt eller andre rådgivere. Vårt erfarne team bidrar konstruktivt i prosessen med alt fra valg av tekstiler til belysningsplanlegging. Vi jobber gjerne med en budsjettramme, eller deltar i anbudskonkurranser.

 

Kjøkken, bad og garderobe

Vi tilbyr kjøkkeninnredninger, garderober og tilhørende møbler fra Poliform og badreromsinnredning fra Antonio Lupi, alt fra øverste hyllle! Italiensk design og kvalitet på sitt beste. Et team på 7 personer står klar til å hjelpe deg å skape din drømmeinnredning. Lang og allsidig erfaring kombinert med tett samarbeide med våre produsenter gir kvalitet i alle ledd. Vi arbeider mye med privatkunder, men leverer også til en rekke boligprosjekter. Kontorkjøkken er også et voksende segment hos oss.