Røas nye møteplass

Da eierselskapet bak Røa Torg satt seg ned ved tegnebrettet, var det med utgangspunkt i at de skulle lage noe mer enn et vanlig kjøpesenter. Resultatet ble et prisvinnende samlingsted duket for smaksopplevelser.

Oppdragsgiver: Lofthus Samvirkelag Arkitekt: LPO Arkitekter Interiørarkitekt: Darrell Shrubb Utvikler: Røa Centrum AS Chris Borowiak: Chris Borowiak

Trippelkonsept på Røa Torg

Beboere på Oslo vest behøver ikke lenger å reise ned til sentrum for å oppleve hverdagsluksus. Nå som Lofthus Samvirkelag har åpnet et kinderegg av en filial, kan man nyte både en kaffe, pizza og en 10 retters omakasemeny - alt under samme tak.

Brød på dagtid, pizza på kvelden

På dagtid er det Åpent Bakeri som holder stand i ovnen, mens det om kvelden er Lofthus Samvirkelag som overtar lokalet. Restauranten er preget av lave skuldre og god pizza. Siden konseptet er plassert i et glasshus med mye harde flater som glass og stein, ble det ekstra viktig å hente inn naturlige materialer og skape en grønn atmosfære. Derfor har stoler fra Fredericia fått plass, side om side med lenestoler i skinn fra Fritz Hansen.

Mesanin - chambre séparée 

I mesaninen finner man en skjermet chambre séparée med utsikt over Holmenkollen. Her kan opptil 15 personer få plass rundt et massivt eikebord fra Eikund. I den andre delen finner man et større loungeområde med behagelige møbler og dempet atmosfære. Her kan man sitte på formiddagen med laptopen og en kaffekopp og jobbe, eller spise pizza senere på dagen og ta et glass vin. 

Japanske impulser hos Black Napkins

En trappegang og en skyvedør skiller den intime omakase-restuaranten fra bakeriet og pizzarestauranten. Her kan man enten lene seg tilbake i noen elegante eikestoler fra Fjordfiesta eller sitte i omakasebaren mens kokkene tilbereder din neste rett. Hos Black Napkins forenes lille Røa Torg med impulser fra Japan i en miks av naturlige materialer, dempet belysning og grønne toner.